De vijfde week

De tijd vliegt, de pups zijn al weer 5 weken oud!

Het is ondertussen een drukke bedoeling hier in huis. Er wordt volop gespeeld met elkaar en het speelgoed. Ondertussen weten de pups ook al hoe ze hun speelgoed zo veel mogelijk geluid kunnen laten maken, dat vinden wij bijna net zo leuk als zij 😉

Afgelopen zondag is papa Lasco op bezoek geweest. Hoewel hij liever wat op afstand bleef, zag hij er uit als een zeer trotse papa. En terecht natuurlijk! Terwijl Lasco en zijn baasjes op bezoek waren zijn de pups voor het eerst naar buiten geweest. Onder het afdak hebben we een ‘buitenspeelkamer’ gemaakt waar de pups zich lekker uit kunnen leven. De eerste stap over de drempel was nog wat spannend, maar al snel zijn ze volop op ontdekking gegaan.

Met Jutte ging het na het dierenarts bezoek vorige week al snel een stuk beter. Hoewel haar tepels nog erg gevoelig zijn, voelt ze zich goed en zoekt ze de pups weer steeds meer op. Voeden is nog niet erg prettig, dus dat doet ze maar af en toe en kort. Gelukkig hoeft ze niet veel meer te voeden, de pups zijn al helemaal gewend aan hun (geweekte) brokjes en vlees en doen het daar erg goed op.

Komende week komen alle toekomstige baasjes weer langs. Dan zullen zij ook weten welke pup voor wie is. We hebben de afgelopen weken alle karaktertjes goed in de gaten gehouden en zijn er bijna aan uit welke pup in welk gezin past! Nog even spannend voor de toekomstige eigenaren dus!