Uitgevlogen

Na ruim 8 weken werd het de hoogste tijd om uit te vliegen. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei zijn de pups van Jutte en Lasco vertrokken naar hun nieuwe families!

Daljefjild’s Loetse Le Baron, ofwel Bumper, vertrok als eerste. De enige reu van het stel werd als vijfde pup geboren met een gewicht van 182 gram. Op de dag van vertrek woog Bumper 4800 gram. Hij woont nu bij Michel en Petra in Hoeven, niet zo ver weg van hier. We gaan Bumper de komende maanden nog vaak zien, Litske en Bumper zitten straks in dezelfde puppyklas!

Als tweede vertrok Daljefjild’s Lefke Le Baron, ofwel Dietske. Zij mocht met Rob en Ine mee naar Nuenen. Dietske werd als achtste pup geboren met een gewicht van 147 gram en was de allerkleinste. Ze bleef de kleinste van het nest, maar groeide zeker niet minder hard. Bij vertrek woog Dietske 4570 gram en doet daarmee niet veel onder voor haar zusjes en broer!

Net na Dietske vertrok ook Nova (Daljefjild’s Lieuwke Le Baron) naar Nuenen. Zij woont daar nu bij Ronald, Diana en Amy. Nova werd als vierde pup geboren met een gewicht van 194 gram en woog bij vertrek 4810 gram. Nova en Dietske gaan elkaar vast en zeker nog tegenkomen in Nuenen!

Daljefjild’s Lemke Le Baron, ofwel Feija, hoefde ook geen lange reis te maken. Zij mocht met Remko, Charissa, Elisa en Tobias mee naar Ulvenhout. Feija werd als negende, laatste en grootste pup geboren met een gewicht van 257 gram. Ook bij vertrek was Feija nog de grootste van het nest, ze woog toen 5040 gram!

De laatste pup die op vrijdag vertrok was Daljefjild’s Louke Le Baron, ofwel Lot(je). De derde pup uit het nest groeide in acht weken tijd van 204 gram naar 4860 gram. Ze woont nu met Bart, Ellen, Isa en Jari in Dordrecht.

Daljefjild’s Luts Le Baron, ofwel Sunny Luts, was één van de twee pups die nog een nachtje langer bij ons mocht blijven. Sunny Luts werd als tweede geboren met een gewicht van 156 gram, een van de allerkleinsten van het nest. De afgelopen weken heeft Sunny Luts de inhaalsprint ingezet en op de dag van vertrek woog ze precies 5000 gram! Op zaterdag werd ze opgehaald door Annelies en Cleo en begon haar Amsterdamse avontuur.

Als allerlaatste heeft ook Daljefjild’s Lisk Le Baron, ofwel Ayla het nest verlaten. Zij mocht met Marcel, Honorien en Karlijn mee naar Vogelwaarde en gaat nu door het leven als Zeeuwse Stabij. Ayla werd als zevende pup geboren met een gewicht van 219 gram en verliet het nest met 5180 gram!

Na het vertrek van de zeven pups bleef er één over. Daljefjild’s Litske Le Baron (in het midden op de foto) mag namelijk lekker bij ons blijven! Litske werd als eerste geboren met een gewicht van 241 gram en is inmiddels de 5kg ook ruim gepasseerd. Ze lijkt het ook in haar ‘eentje’ prima naar haar zin te hebben en ook Jutte en Bente lijken het fijn te vinden dat ze blijft!

Wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel plezier & geluk toe met hun prachtige pups. Over een paar weken gaan we bij ze langs om de stambomen te brengen en te kijken hoe het met ze gaat!