De derde week

Week 3 stond nog vooral in het teken van slapen, eten en groeien. Maar zijn ze wakker, dan beginnen ze steeds meer echt met elkaar te spelen!

Ook de nageltjes groeien hard en worden erg scherp. Om ervoor te zorgen dat ze elkaar en moeder Jutte niet te hard krabben, hebben we de nageltjes deze week voor het eerst geknipt. Vorige week zijn ze ook voor de eerste keer ontwormd.

Met pasen zijn we begonnen met een klein beetje bijvoederen met rijstebloem. De ene pup had het eten uit een bakje wat sneller onder de knie dan de ander. Er zitten een paar enorme morskonten bij! Gelukkig vind Jutte de pap ook erg lekker en likt ze haar pups na het eten weer netjes schoon.

Vandaag zijn de pups voor het eerst uit de werpkist gekomen en op verkenning gegaan in de puppyren in de keuken. Het lijkt er op dat ze dit erg interessant vinden!

Later deze week komen alle potentiële nieuwe baasjes kennismaken met het nest. We zijn erg benieuwd naar de gezinnen waarin de pups straks terechtkomen en hopen op zeer positieve ontmoetingen!

Pup 1
Pup 1
Pup 1
Pup 2
Pup 2
Pup 2
Pup 3
Pup 3
Pup 3
Pup 4
Pup 4
Pup 4
Pup 5
Pup 5
Pup 5
Pup 7
Pup 7
Pup 7
Pup 8
Pup 8
Pup 8
Pup 9
Pup 9
Pup 9